PROJEKTER

undervisning i kunst og design

__________________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Marts 2018 – Origami/Mobiler

Vi er godt i gang med oregami - der foldes på livet løs. Der er lavet et utal af prøver for at finde frem til den figur der passer til at hænge i den færdige Mobile. Der kommer løbende flere billeder.

Billedkunstens Dag 2018

Vi fejrede Billedkunstens dag på DOKK1.

ARTDAY afholdte workshops for både egne elever og alle andre interesserede.

 

Der blev lavet SÅ mange skønne "Highfive Fisk" - de er nu udstillet på DOKK1 og kan nydes 1 måned frem.

Januar 2018

Hyggelig opstart på vores uge hold. Mange beslutninger skal tages.

Både farve og kvalitet er små vigtige elementer når der skal vikles. Der var iøvrigt også skruet op for hyggen.

Julegaveværksted 2017

Vi arbejdede med forskellige former for tryk på papir og maling på porcelæn.Løbeteknik på skåle og lertryk og akvarelteknik på kalenderne.

Kreacamp - sommer 2017

Vi arbejder med bogstaver. Et forløb med skitser og leg mod et endeligt alfabet - ynglingen i hele herligheden bliver trykt på et stykke akvarelpapir hvor bunden først er bearbejdet med akvarelfarve i forskellige teknikker.

Kreacamp fortsat - sommer 2017

En del af vores hovedprojekt på sommercampen foregik på Godsbanens trykværksted. Her trykkte vi de puder og penalhuse vi havde forberedt i Hans Broges gade der bagefter blev syet i det gode vejr.

© ARTDAY