Undervisning i kunst og design for børn
Sommerworkshop / UGE 27 / 2024


1. juli - 5. juli

HOLD 1 / Formiddag: 8.30-11.30

HOLD 2 / Eftermiddag 12.00-15.00


På ARTDAY sommerworkshop laver vi flere små opgaver, der bygger op omkring et lidt større og gennemgående projekt. Vi har få elever på vores hold og det giver ro til fordybelse og tid til at hjælp under vejs. Vi viser vores ting frem for hinanden og børnene opfordres til at fortælle lidt om deres arbejde.


Det gennemgående tema er ikke helt på plads endnu. På ARTDAY er processen vigtig, det er her vi afprøver idéer af, det giver en sikkerhed og glæde ved det færdige resultat. Sideløbende vil der være tegneopgaver af forskellig slags og vi skal selvfølgelig lave smykker.


At være på sommer workshop hos ARTDAY giver børnene en fælles oplevelse, omkring det at skabe noget med  hænderne. Vi arbejder bevidst med det sanselige og bruger materialer af høj kvalitet. Alle færdige værker afsluttes på en præsentabel måde, så børnene får ting med hjem, som de kan være stolte over og som I, i familien, gerne vil vise frem.I vores dejlige gårdhave bliver der også plads til leg og madpakker, hvor nye venskaber kan opstå. Hvis i har lyst til at hilse på og se mere om hvad vi laver, er I altid velkommen til at kigge forbi ARTDAY på tirsdage (frem til d. 6 juni) fra 15-20, hvor der er undervisning på vores ugehold.artday.dk/kunstskole/projekter er der billeder fra tidligere hold og workshops.

8-10 børn på hvert hold / mail@artday.dk hvis du vil vide mere.


Ønsker du at tilmelde dit barn, så send os en mail med navn, adresse, alder og telefon nummer til: mail@artday.dk

___________________________________________________________________________________


Hold tirsdage / forår 24Hold 1 – 15.15 - 17.15 ca. 2-6 klasse


Vi har løbende optag.


8-10 på hvert hold / mail@artday.dk hvis du vil vide mere, eller kig forbi Hans Broges gade 17.___________________________________________________________________________________Praktisk:Ønsker du at tilmelde dit barn, så send os en mail med navn, adresse, alder og telefon nummer til: mail@artday.dk  - så kontakter vi dig.


Når du har modtaget bekræftelse om plads overføres deltagerbeløbet til det oplyste kontonummer. Deltagergebyret bedes overført indenfor 5 hverdage - ellers kan pladsen tilfalde en anden.___________________________________________________________________________________