Undervisning i kunst og design for børn

Sommer workshop 2023Hold 1 – mandag d. 26. juni – 30. juni 2023 / 9.00-12.00 (uge 26)


Hold 2 – mandag d. 26. juni – 30. juni 2023 / 13.00-16.00 (uge 26)


Hold 3 – mandag d. 7. august – 11. august 2023 / 9.00-12.00 (uge 32)


For børn fra 8 år - 14 år  / pris 1.450,- kr pr. uge


På ARTDAY sommerworkshop laver vi flere små opgaver, der bygger op omkring et lidt større og gennemgående projekt. Vi har få elever på vores hold og det giver ro til fordybelse og tid til at hjælp under vejs. Vi viser vores ting frem for hinanden og børnene opfordres til at fortælle lidt om deres arbejde.


Det gennemgående tema bliver grafiske tryk med naturmaterialer – vi skal ud og samle og bruge naturen. Processen er vigtig, det er her vi afprøver idéer af, det giver en sikkerhed og glæde ved det færdige resultat. Sideløbende vil der være tegneopgaver af forskellig slags og vi skal selvfølgelig lave smykker.


At være på sommer workshop hos ARTDAY giver børnene en fælles oplevelse, omkring det at skabe noget med  hænderne. Vi arbejder bevidst med det sanselige og bruger materialer af høj kvalitet. Alle færdige værker afsluttes på en præsentabel måde, så børnene får ting med hjem, som de kan være stolte over og som I, i familien, gerne vil vise frem.I vores dejlige gårdhave bliver der også plads til leg og madpakker, hvor nye venskaber kan opstå. Hvis i har lyst til at hilse på og se mere om hvad vi laver, er I altid velkommen til at kigge forbi ARTDAY på tirsdage (frem til d. 6 juni) fra 15-20, hvor der er undervisning på vores ugehold.På https://artday.dk/kunstskole/projekter er der billeder fra tidligere hold og workshops.

8-10 børn på hvert hold / mail@artday.dk hvis du vil vide mere.___________________________________________________________________________________


Hold tirsdage / efterår 23Hold 1 – 15.15 - 17.15 ca. 2-6 klasse ledige pladser


Hold 2 – 18.00 - 20.00 ca. 6-9 klasse ledige pladserDer er plads på vores hold efter sommerferien, vi har løbende optag.


8-10 på hvert hold / mail@artday.dk hvis du vil vide mere, eller kig forbi Hans Broges gade 17.___________________________________________________________________________________


Julegaveværksted / 2024


Workshops i november og indpakning i december. Det foregår udelukkende i weekender.

Datoerne er endnu ikke fastlagt.


8-10 på hvert hold / mail@artday.dk hvis du vil have besked når det bliver slået op.


___________________________________________________________________________________


Praktisk:Ønsker du at tilmelde dit barn, så send os en mail med navn, adresse, alder og telefon nummer til: mail@artday.dk  - så kontakter vi dig.


Når du har modtaget bekræftelse om plads overføres deltagerbeløbet til det oplyste kontonummer. Deltagergebyret bedes overført indenfor 5 hverdage - ellers kan pladsen tilfalde en anden.___________________________________________________________________________________