Undervisning i kunst og design for børn

Ugehold for børn og unge


På vores uge hold for børn og unge ligger vi stor vægt på processen lige fra idégenerering til et færdigt produkt.


Vi kører med små hold på max 8 elever så der er god tid til det enkelte barn. Vi ligger stor vægt på arbejdet i hele processen lige fra idégenerering til skitser, håndværk og udførelse.


Det er vores ønske at børnene udvikler deres evne til at arbejde selvstændigt i projekterne og vi kan se at netop dette fokus styrker deres evne til at tage begrundede valg i processen.


Vi oplever at børnene fordyber sig og arbejder meget seriøst. Vi varierer vores opgaver og kommer rundt om mange forskellige materialer og udtryk.


Det er ofte i forløb der strækker sig over min. 4-5 mødegange. Vi evaluerer løbende i flok og tar en snak om hvor vi er i processen. Det kommer der gode snakke ud af, feks. om hvad der har været af udfordringer under vejs og hvilken betydning deres valg har haft.

Når vi er i slutningen af et projekt er der ejerskab og stolthed over det de har lavet. De glæder sig altid til at vise frem og i nogle forløb slutter vi med en lille fremvisning.


Kort sagt så tror vi på vigtigheden af den meget eftertragtede faktor "tid": tid til legen og det eksperimenterende, tid til fordybelse og reflektion i et trygt fællesskab.____________________________________________________________________________________
Workshops for børn og unge


Når vi kører kortere workshops i ferier og weekender er vores udgangspunkt det samme som på uge-holdene, men det kan selvsagt ikke undgås at være en mere komprimeret udgave.

Det er ofte hold med blandet alder og projekterne er tilrettelagt så der kan differentieres ift. det enkelte barn.


Artday samarbejder også med private og offentlige virksomheder samt kultur- institutioner. Vi har tidligere deltaget i fejringen af Billedkunstens Dag på DOKK1 med en to dages workshop. Her var alle børn og deres familier var velkomne.____________________________________________________________________________________
Inspirationskurser


Inspirationskurser for lærer og pædagoger er et tilbud til skoler og institutioner i hele landet. Vores kurser kan tilpasses planer for læring på de forskellige årgange, så det kan matche jeres hverdag og behov. Vi vil tage udgangspunkt i jeres ønsker så ring gerne og lad os få en snak. På et inspirationskursus hos ARTDAY vil vi gå på opdagelse i kendte materialer og eksperimentere med nye måder at bruge dem på. Vi vil arbejde med proces fra idégenerering til færdigt projekt.


I vil få manualer til projekterne så i nemt kan komme i gang hjemme på skolerne. Indkøb af materialer vil være i et rimeligt prisleje og i bedste fald kunne skaffes gratis.


Inspirations kurser er også et tilbud til virksomheder og andre der er interesseret i en kreativ dag med fordybelse og glæden ved at skabe sammen.
____________________________________________________________________________________Kig gerne forbi vores billedside -www.artday.dk med fotos fra mange af vores projekter og hvor I kan se vores hyggelige værksted i Hans Broges gade.


Du er altid meget velkommen til at skrive en mail på mail@artday.dk